top of page
Hoofdfoto Basale (Groot).jpg

JA, WIJ MAKEN DRIEPOOT BARBECUES.

NEE, ZO HEB JE ZE NOG NOOIT ERGENS ANDERS GEZIEN!

De driepoot-barbecue. Een eeuwenoud principe waarbij je een driepoot boven een vuur plaatst met daaraan een pan of rooster. Pure eenvoud en een ware beleving! Dit principe hebben wij op de schop gegooid waaruit een prachtige collectie met unieke producten is ontstaan. Back to basic in een luxe jasje noemen we het. Want ja, back to basic is super leuk, maar werken met kwaliteit en eigentijdse luxe ook. Daarom bieden wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten met ongekend gebruiksgemak die het echte buitenkoken weer terugbrengen naar iedere tuin!

10 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR BASALE:

1. Innovatief – Het unieke takel-mechanisme van Basale is speciaal ontwikkeld voor onze eigen producten. Je ziet dit nergens anders terug!

2. Vliegensvlugge bediening – Verbrand je handen niet bij het verstellen van de hoogte van het kookgerei boven het vuur. In 1 seconde is de hoogte aangepast!

"Binnen 1 seconde de hoogte van het rooster aanpassen"

CLOSE UP DIY TRIPOD_0_edited.jpg

3. Veilig – Stabiel, sterk en makkelijk in gebruik. In het ontwerp is nadrukkelijk gefocust op veiligheid. Er is dus niet bezuinigd op materialen. Alle producten zijn uitvoerig getest in de meest extreme situaties.

4. Stevig – We noemden het al, maar de driepoten van Basale zijn zeer stevig en stabiel, in weer en wind, het hele jaar door! In de winter kan het dus gewoon buiten blijven staan.

"Getest tot 150kg draagkracht"

5. Eyecatchers – Onze driepoten zijn echte eyecatchers en staan als een solide baken in de tuin of op het terras. In combinatie met een elegante vuurschaal wordt het echt een sieraad in de tuin, zelfs op de momenten als je niet aan het buitenkoken bent.

6. Duurzaam – Gebruik van de meest duurzame materialen voor een leven lang plezier.

"Alleen materialen van A+ kwaliteit"

Vuurdrager Basale_0,33x.jpg
Maatwerk 2_0,5x.png

7. Voor iedereen – Van doe-het-zelf bouwpakket, tot kant-en-klare XXL driepoot met zwevende vuurschaal. Voor ieder persoon en voor iedere setting hebben wij het geschikte product.

8. Professioneel – Steeds vaker zijn de producten van Basale in de professionele markt te vinden. Bijvoorbeeld in de catering, bij vakantiehuizen, bij restaurants, bij outdoor evenementen en zelfs bij verschillende coaching bedrijven.

"Tot 4 meter grote driepoten"

9. Makkelijk in gebruik - Het is zo ontworpen dat iedereen het kan gebruiken, van leek tot prof.

10. Zeer veelzijdig – Vlees en groente barbecueën op het grillrooser, stoofpot of soep bereiden in een Dutch Oven, Paella of gewoon een gebakken eitje maken in de grote barbecue pan & in de winter heerlijke Glühwein of warme chocolade melk maken in de heksenketel. Alles is mogelijk met het systeem van Basale als basis!

"Van Glühwein tot Paella"

BBQ AND STOVE DIY TRIPOD 2_0.75x-100.jpg

Een onvergetelijke beleving.
Voor jou en je gasten.

Met een driepoot van Basale steel je elke show! Barbecue samen met vrienden, familie of groepen tot 100 personen.

Voor ieder doel hebben wij de juiste driepoot.  

Slinger het rooster door het vuur en maak de lekkerste gerechten klaar.

Wat onze klanten zeggen.

Wij hebben de driepoot nu een aantal weken en we zijn erg tevreden. 

Jens Biemans

Het vlees krijgt een heerlijke "rook-smaak" door het boven het vuur te bakken. Wij raden het iedereen aan!

Liesbeth van S.

Wij hebben nu een driepoot bij ons vakantiehuis staan in zeeland. Super leuk voor onszelf maar ook voor onze gasten. We hebben al veel complimenten gekregen.

Tom van Dam

Kan niet meer zonder!

Jeffrey de K. (Catering)

NIEUW! De DIY-Tripod. 

DIY tripod Basale..png

Zoek drie palen en bouw je eigen driepoot met het innovatieve takel-systeem van Basale. 

Succes gegarandeerd!

BASALE.SPECIALS
Eye-catching design voor de stijlvolle buiten-chef.

Prachtige driepoot barbecues, vervaardigd met de beste materialen.  Wij maken deze producten in eigen werkplaats, volledig naar jouw wens.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een bericht. 

ZAKELIJK GEBRUIK?
Profiteer van onze aanbiedingen.

Onze producten vinden hun weg al regelmatig in de professionele markt. Van outdoor-coaching tot vakantiewoning en van strandtent tot brasserie; jouw gasten zullen nog lang napraten over de unieke buitenkook beleving. 

Voor de zakelijke markt hebben wij interessante aanbiedingen. Laat je gegevens achter en wij zullen contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Contactformulier

Contactformulier.

Bedankt! We laten snel van ons horen.

bottom of page