top of page
ATMOSPHERE DIY TRIPOD 4_0.75x-100.jpg

DE DIY-TRIPOD

Voor de doe-het-zelver die kwaliteit
hoog in het vaandel heeft staan.

D.I.Y. ofwel Do It Yourself ofwel Doe Het Zelf. Want als je echt wilt genieten van buiten koken, dan is het zelf doen toch het leukst? Vanuit die gedachte is de DIY tripod ontwikkeld. 

De compacte set kan gemakkelijk overal naartoe gestuurd worden en met de overzichtelijke gebruiksaanwijzing maakt iedereen een eigen driepoot barbecue (getest door meerdere linkse handen). Vervolgens is het een kwestie van vrienden uitnodigen om daarna de show te stelen!

basale DIY tripod close up_edited.png

Maak hem van takken, palen, roeispanen, bezemstelen, bamboe, trapleuningen of noem maar op. Laat je niet beperken door de dikte van het hout en maak hem zo groot je wilt. Gebruik palen tot wel 10 cm diameter en wel 3 meter lang! 

DE BASIS VOOR IETS MOOIS

Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste driepoot barbecue. De set is volledig uitgevoerd in RVS; wat hem OER degelijk maakt!

Tip: ook leuk als cadeau!

DIY TRIPOD MATERIALS_0.75x-100.jpg

De techniek van de DIY-tripod (de doe-het-zelf driepoot) is de onderscheidende en terugkerende basis van alle driepoten van Basale. Nu hebben we dit ingenieuze stukje techniek "losgemaakt" en omgevormd tot doe-het-zelf pakket. Zo kan iedereen zijn eigen driepoot maken, die meteen is voorzien van het unieke takel-mechanisme, speciaal ontwikkeld voor&door Basale. 

basale fish.png

De "kit" vormt de verbinding tussen de poten, dik of dun, lang of kort. Het zorgt dat de poten kunnen scharnieren zodat elke driepoot naar wens geplaats of opgeborgen kan worden. De ketting loopt door de kit heen en kan ook worden geklemd in de kit. Dit klemmen kan vanaf de grond gedaan worden; je hoeft er dus niet bij te kunnen met je handen! En niet onbelangrijk, het is duurzaam, veilig en sterk!

bbe7008b-c489-4fc8-ab29-92783b906a7a.jpg

Echt een top ding! Ik hoef niet meer moeilijk te doen met een rooster wat ik anders op de stenen naast het vuur moet balanceren. Daarbij kan ik makkelijk hout bij het vuur gooien door te spelen met de hoogte van het rooster. 

Jelle S. (Zweden)

IMG_3517.jpg

Op het strand hebben we onlangs een driepoot gebouwd met jullie doehetzelf driepoot. Verschillende voorbijgangers gaven aan hoe leuk ze de barbecue vonden. En dat was ie ook. Heerlijk gegeten!

Jim V.

wilgen driepoot.jpg

Ik heb de driepoot van oude wilgentakken gemaakt. Stond er van te kijken hoe sterk ie was. Lekker soepje gemaakt boven hout van dezelfde boom. Daarna ook nog gebarbecued. Nu staat ie in de tuin.

Bert M.

bottom of page